Om oss

Rotemica har verkat inom livsmedelsbranschen kring fyllningsmaskiner sedan 1980-talet. Varje projekt blir unikt beroende på att kund behov kring fyllningsmaskin skiljer sig på en rad faktorer. Med åren har vi därmed byggt upp en bred kunskapsbas kring vad som är viktigt att tänka på för att få en så kostnadseffektiv och flexibel lösning som möjligt. Denna kunskap kan ni dra nytta av direkt genom att kontakta oss och diskutera era behov och önskemål kring en fyllningsmaskin.

Högsta service till kund har vi alltid sett som vårt huvudmål. Det är när ni når era mål kring en lönsam och kostnadseffektiv produktion som vi är nöjda!

En helhetslösning kommer här!

Rotemica har ett nära samarbete med en av världens ledande leverantörer av fyllningsmaskiner, G Mondini. Tack vare samarbetet kan vi på Rotemica erbjuda unika och kostnadseffektiva helhetslösningar där hela produktionslinjen ingår, från råvara och behandling till fyllning och paketering – helt utefter era önskemål och på ett mycket kostnadseffektivt sätt! Få alla faktorer rätt från början och diskutera gärna vilken helhetslösning som skulle vara intressant för er.

G Mondini är idag känt över hela världen för erkänt hög kvalitet samt maskiner som ligger i framkant när det gäller flexibilitet och effektivitet. Man tar ett mycket seriöst grep för att ligga i framkant kring nya smarta lösningar och ännu större effektivitet vilket ni som kund har stor nytta av. Det är kanske därför G Mondini idag är marknadsledande inom förpacknings- och fyllningsindustrin med en omsättning på över 300 miljoner kronor och över 2 800 hela produktionslinjer levererade över hela världen.

Att välja en helhetslösning har många fördelar. Ni vet att alla olika delar av produktionsmiljön är utvecklade tillsammans för att fungera optimalt ihop. Om någonting skulle krångla så har ni en kontakt att ringa så att vi snabbt kan vara på plats och åtgärda vad som har blivit fel, alternativt kan vi redan på telefon förklara hur en inställning kan göras för att komma till rätta med problemen. Ingen situation där olika leverantörer skyller problemen på varandra – snabbt och enkelt är produktionen igång igen vilket sparar både tid och pengar.

Alltid bara att kontakta oss!

Oavsett vilken lösning ni är intresserad av, är våra tips och goda råd aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Ingen kund är för stor eller för liten för oss. Kontakta oss direkt på denna sida eller slå en signal till 0510 – 54 69 00.